2019-10-08 05:28:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Az élete bármely területén hagyatkozhat az intuíciójára

Napi horoszkóp október 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap az ön társkapcsolatok sorsterületén vonul át és trigonba kerül a Holddal, most itt az idő új emberekkel találkozni, remek szerződéseket, kapcsolatokat köthet, melyek nagyon gyümölcsözőek lehetnek a későbbiekben. Ebben az időszakban ön nagyon népszerű.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz jegyet vált, átlép a Skorpió jegyébe, ami egyben az ön társkapcsolati területe is. Ön most semmit nem csinál félig, ha van meglévő párkapcsolata, akkor azt most teljesen új alapokra helyezi és ön diktál, ha független, akkor egy önhöz illő személyt vonzhat az életébe, akivel a kapcsolat nagyon intenzívnek ígérkezik.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

 

A Merkúr az ön hatodik sorsterületén jár, emiatt rengeteg új ötlettel állhat elő, ami előnyösen befolyásolja munkáját, remekül tud most aprólékos munkákkal foglalkozni. Érdeklődhet az egészséggel kapcsolatos témák iránt, valamint egy alapos orvosi kivizsgálást is beiktathat a mai napra.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Most kissé nehézkesnek érezheti a kommunikációt, némely kapcsolata a problémák súlya alatt meg is szakadhat. Több figyelmet kell szentelnie párkapcsolatának, ha meg akarja tartani. Gondolkodjon el rajta, hogy minden ígéretét betartja-e, vagy a kötelezettségeit nem szegi-e meg. Munkája terén viszont egyre több elismerést kap.

 

 

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz most az ön negyedik sorsterületén vonul át, vásárolhat néhány szép kiegészítőt a lakásába, valami finomat főzhet, megvendégelheti a családját, vagy a közeli barátait. Nagy harmóniában telik a nap és az este, az otthonát a szeretet szelleme hatja át.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars és még másik két planéta is az ön második sorsterületén halad át, ilyenkor hajlamos lehet meggondolatlanul szórni a pénzt. Bár az is tény, hogy rengeteget dolgozik, és megfordulhat a fejében, hogy jár egy kis jutalom az elvégzett munka után. Ez igaz is, de találja meg a mértéket.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz átlépett a Skorpió jegyébe, ezt az elhelyezkedést érzelmi szélsőségek jellemzik, most jöhet egy új szerelem is az életébe. Ha ön nem független, remek befektetéseket csinálhat ma, ugyanis a Vénusz a pénzügyeket is befolyásolja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz belépett ma az ön jegyébe. Ez felerősíti az ösztöneit, az élete bármely területén hagyatkozhat az intuíciójára, amely pontosan jelzi az utat, amerre mennie kell.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars a tizenegyedik sorsterületén vonul át, alkalmas a mai nap csoportos tevékenységekre. Ismerkedést is jelez ez az időszak, több kedves bókot kaphat ma.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz ma az ön tizenegyedik életterületét látogatja meg, alkalma lesz kikapcsolódni, társasági eseményeken részt venni, most nem kell magányos farkasként küzdenie... Meg is ismerkedhet valakivel, aki később fontos szerepet tölthet be az életében.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap a kilencedik sorsterületéről trigonálja az első életterületen átvonuló Holdat, barátkozó hangulatban van, szeretne a társaság központjába kerülni. Elismerésre vágyik, mindegy hogyan. Könnyed hozzáállásával jó benyomást kelthet másokban. Kapcsolódjon ki barátai társaságában.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Jupiter a Holdtól egy támogató fényszöget kap, ez önt a nagyvonalúságra és az adakozásra sarkallja. Kedvező időpont arra, hogy csoportokkal foglalkozzon vagy, hogy a nyilvánosság elé lépjen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: